Vil du spille teater?

Har du lyst til å stå på scenen sammen med oss i BærMuDa?

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER UNGDOM (BærMuDa Ungdom) Prosjektteater for ungdom fra 13 år og oppover. BærMuDa Ungdom tilbyr  teaterprosjekter for ungdom.
Opptakskrav: Medlemmer til forestillingsprosjektene plukkes ut på audition.
Kontakt Margrethe Beck Heien for audition. margrethe.beck.heienATgmail.com/ tlf 93089984

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER MINI (BærMuDa Mini) Teatergruppe for barn og ungdommer fra 8-19 år. BærMuDa Mini setter opp musikaler som vises på Sandvika Teater og Lille Scene. Vi har til en hver tid ca 40 medlemmer. Alle foreldrene må bidra i foreldregrupper som enten snekrer og maler, syr og klipper eller fotograferer og markedsfører.
Opptakskrav: Til barnegruppa (8 – 11 år) er det ingen opptakskrav, kun opptak etter venteliste. Til ungdomsgruppa (12 – 19 år) innkaller vi til audition. Vi innkaller dere som står på ventelisten. Kontakt Margrethe Beck Heien for å stå på venteliste. margrethe.beck.heienATgmail.com/tlf 93089984

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER (BærMuDa) Teatergruppe for voksne. BærMuDa setter opp store musikaler og holder konserter i store og små format. BærMuDa er også med i større proffesjonelle sammenhenger som kor og statister. Våre egne forestillinger spiller vi i Sandvika Teater eller i Bærum Kulturhus. Alle som er med på scenen, er også med på den store dugnaden som holder hjulene i gang, det vil si snekrer kulisser, syr kostymer, baker kaker og boller og markedsfører forestillingen.
Opptakskrav: Prøvesynging
Kontakt Cecilie Due for prøvesynging. cecilie@mamageno.no/ tlf 92449156

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.