BærMuDa ungdom ble kåret til “Beste forestilling” på regional festival

Den regionale Dus-festivalen for Oslo og Akershus gikk av stabelen på Dramatikkens Hus i helgen. Sju grupper deltok, og viste frem sine forestillinger. Mange dyktige unge talenter fikk vise seg frem på scenen, og det var interessant å se bredden i ungdomsteatrene, og ikke minst var det hyggelig å treffe andre teaterinteresserte ungdommer og instruktører.

Vi viste “Forandring fryder” av Sunniva Lovise Harboe. Dramatikeren var til stede, og virket svært fornøyd. Fagjuryen hadde også mye positivt å si om forestillingen og ungdommene. Prikken over i en var å bli stemt frem og kåret til “Beste forestilling” av festivaldeltagerne. Uventet og kjempe moro!

ForandringFryder

 

 

 

 

 

 

 

Her er en sliten, men fornøyd gjeng som akkurat er kåret til “Beste forestilling”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.