«

»

Aug 08

Audition!

AUDITION 2. OG 3. SEPTEMBER!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BærMuDa Ungdom søker DEG som er 13 år eller eldre, og som har lyst til å utvikle ditt skuespillertalent. I høst holder instruktør Marius Næss kurs i blant annet tekstformidling og skuespillerteknikk. Sammen med Marius skal skuespillerne utvikle hver sin monolog, som skal fremføres for publikum på Lille Scene i januar. Marius er utdannet skuespiller ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet som skuespiller blant annet ved Det Norske Teateret. For mer informasjon, kontakt Marius: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>